Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia divendres nit 17 maig 2024 Festa de Sant Isidre Masquefa

Actualització: Una discussió acaba amb un jove de Masquefa apunyalat i tres més detinguts de fora del municipi

Per 18 de maig de 2024 a les 10:34 0 5832 Visites

L’Ajuntament ha suspès els dos actes musicals de nit de la Festa de Sant Isidre “de manera conseqüent, i per garantir la seguretat de tothom”


Un jove de Masquefa de 22 anys es recupera en un hospital després de rebre un apunyalament amb una navalla aquest divendres a la nit durant la Festa de Sant Isidre de la població.

Per aquesta agressió amb arma blanca, la Policia Local de Masquefa ha detingut tres joves de fora del municipi. En concret, amb l’actualització d’aquesta notícia de fonts municipals són dos joves de Piera i un de Capellades.

Testimonis han explicat a La Bústia que un grup de nois de Masquefa i un altre de fora de la població han començat a discutir. La situació ha continuat amb una baralla que ha acabat amb l’apunyalament, la nit de divendres a dissabte.

El personal de la nova empresa de seguretat, la Policia Local i els serveis sanitaris que es trobaven en el lloc dels fets han intervingut de seguida. Després s’han afegit Mossos, la Policia de Piera, la Guàrdia municipal dels Hostalets i més sanitaris.

La festa se celebrava a la plaça de l’estació Josep Maria Vila i després de l’agressió, que es va produir en un carrer de l’entorn, l’Ajuntament ha suspès l’acte, així com la ‘Festa Flaix FM’ que estava programada per aquest dissabte a la nit.

Des de l’Ajuntament també han informat que suspenen els actes nocturns “de manera conseqüent, i per garantir la seguretat de tothom”.

Al mateix temps que “condemnem i denunciem tota mena d’agressions, i lamentem que en les festes del nostre poble se succeeixin aquesta mena d’actes”.

Finalment, el comunicat destaca l’agraïment a “la gran tasca de la Policia Local, Protecció Civil, Cos de Mossos d’Esquadra, serveis sanitaris i seguretat privada contractada. A més a més de la Policia Local de Piera i la Guàrdia municipal dels Hostalets”.

Fotografia: Un moment de la festa musical d’aquest divendres a la nit [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Masquefa, Successos