Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia dispositiu policial Gelida 16 maig 2024

Ampli dispositiu a Gelida per atrapar una persona que havia fugit quan anava a ser detinguda

Per 17 de maig de 2024 a les 9:45 0 968 Visites

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar l’home jugit que amb un altre individu que van detenir portaven cablejat de coure que haurien robat

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets succeïts aquest dijous a la tarda a Gelida.

L’alerta va començar quan un indicatiu de trànsit va observar un vehicle sospitós amb dos ocupants i, quan el van voler aturar, va començar la fugida per l’AP7 en sentit nord. Ho va fer a gran velocitat i posant en perill la resta de vehicles que circulaven per la via.

Finalment, els agents el van poder aturar a l’alçada de Gelida i van poder detenir un home, però l’altre va sortir corrents. Els Mossos van iniciar llavors un ampli dispositiu, amb diverses patrulles i un helicòpter, per localitzar-lo. Es van tallar les vies d’accés i sortides del municipi per encerclar la persona, però encara no s’ha trobat.

Tot i que el dispositiu ja no està actiu, els investigadors treballen per localitzar-lo.

Segons ha pogut saber La Bústia, els ocupants del vehicle duien al seu interior una gran quantitat de cablejat elèctric de coure que tot apunta que l’haurien robat. Però al tancament d’aquesta notícia no constava cap denúncia, segons fonts consultades.

Fotografies: L’helicòpter sobrevolant Gelida [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Successos