Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Jana Fernandez Champions 2024

Jana Fernández celebra la seva tercera Champions amb la família, companyes i afició

Per 27 de maig de 2024 a les 7:00 0 571 Visites

L’equip blaugrana ha guanyat per 2-0 contra l’Olympique de Lió i ha gaudit del triomf amb els més de 40.000 seguidors blaugranes que s’han desplaçat a Bilbao

La sesrovirenca Jana Fernández (Martorell, 2002) s’ha proclamat campiona de la UEFA Women’s Champions League amb el Barça. Les blaugranes han superat a l’Olympique de Lió per 2-0 en una final històrica celebrada aquest dissabte 25 de maig a l’estadi San Mamés, a Bilbao, davant 50.827 espectadors. Es tracta d’un nou rècord d’assistència en una final de la UWCL.

El Barça ha pogut celebrar el títol amb els més de 40.000 seguidors blaugranes que s’han desplaçat a Bilbao. Les jugadores també ho han fet amb les seves famílies, que una vegada finalitzat el partit han baixat a la gespa i han passat una bona estona celebrant i fent-se fotografies amb el trofeu.

L’endemà de la final, 2.000 persones s’han apropat a la plaça Sant Jaume de Barcelona per continuar amb la celebració durant la recepció institucional al Palau de la Generalitat i a l’Ajuntament de Barcelona.

Després d’aconseguir la seva tercera Champions, l’equip de Fernández ha aconseguit una fita històrica aixecant quatre títols en una mateixa temporada, juntament amb la Lliga, la Copa de la Reina i la Supercopa d’Espanya. Fins ara, les blaugranes no ho havien aconseguit.

D’aquesta manera, la sesrovirenca tanca la temporada de la millor manera possible després d’un any complicat per les lesions. Tot i que en el partit de la final no ha pogut gaudir de minuts, Fernández ha complert amb el seu rol i augmenta el seu palmarès al club que l’ha vist créixer com a futbolista. De fet, també és la seva tercera Champions que aixeca.

Jana Fernández, campiona de la Champions amb el Barça per primera vegada

Jana Fernández guanya la seva segona Champions amb el Barça

Fotografia: Jana Fernández amb la Champions i la seva família [Jana Fernández]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: