La Bustia Jana Fernandez Champions

Jana Fernández guanya la Champions amb el Barça

Per 16 de maig de 2021 a les 23:43 0 1796 Visites

L’esparreguerí Pol Pachecho, subcampió de la Copa del Rei de futbol sala

La sesrovirenca Jana Fernández s’ha proclamat campiona de la UEFA Women’s Champions League després que el seu equip, el Barça, guanyés 0-4 al Chelsea. La final s’ha celebrat aquest diumenge a Göteborg.

El conjunt blaugrana ha fet història al guanyar el seu primer títol europeu. Ho ha fet en un partit molt complet, en el que ha obert el marcador ben aviat, als 35 segons de joc. Els altres tres gols han arribat abans del descans, deixant així l’eliminatòria ben encarrilada per afrontar la segona part. La jove futbolista de Sant Esteve, Jana Fernández, no ha tingut cap minut en aquest partit.

El diumenge passat, el Barça també es va proclamar campió de la Lliga Iberdrola.

Pol Pacheco, subcampió de la Copa del Rei

Pol Pacheco també ha disputat aquest diumenge una final, la de la Copa del Rei de futbol sala. L’esparreguerí i el seu equip, ElPozo Murcia Costa Cálida, no han tingut el mateix reconeixement i s’han hagut de conformar amb la segona plaça a la competició després de caure contra el Movistar Inter per 5-3. Pacheco ha marcat el segon gol de l’equip murcià.

Fotografia: Jana Fernández amb la Champions / Moment en què les futbolistes aixequen el títol [@FCBfemeni]