Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia exposicio Ricardo Peregrina 3

Ricardo Peregrina inaugura la seva exposició a l’Espai Paper d’Estrassa d’Olesa

Per 27 de maig de 2024 a les 18:00 0 310 Visites

Es pot visitar fins al 26 de juny i durant tot el mes hi ha programades diverses activitats

L’il·lustrador olesà Ricardo Peregrina ha inaugurat, el divendres 24 de maig, una exposició a l’Espai Paper d’Estrassa d’Olesa. Es poden veure des dels originals de les il·lustracions que ha publicat a Edicions Paper d’Estrassa fins als seus còmics més bandarres, passant per originals mai publicats. Es pot visitar fins al 26 de juny i, fins llavors, hi ha programades diferents activitats.

El dissabte 1 de juny a les 12h es presentarà, en aquest mateix espai, ‘El libro gordo de Hermi & Max‘. A banda de la presentació del còmic de Peregrina, es podrà gaudir d’una conversa de l’autor amb Jordi Canyissà, periodista i crític de còmic, i David Muñoz, guionista i director.

El dijous 6 de juny hi haurà la conversa ‘El Jueves passat i futur‘ amb J.L Martín, fundador d’El Jueves, Igor Fernández, director, i Peregrina.

Finalment, el dissabte 15 de juny de 10 a 12h es farà un taller de tira còmica amb Peregrina. Les inscripcions, que tenen un preu de 12 euros, es poden fer a través de l’Instagram @epaperdestrassa o del correu electrònic comunicacio@paperdestrassa.cat. La data límit és l’11 de juny.

Ricardo Peregrina publica el llibre més impresentable.

Fotografies: Inauguració de l’exposició de Ricardo Peregrina a l’Espai Paper d’Estrassa [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat