Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia mostra esportiva Abrera 9

Abrera celebra la primera edició de la mostra esportiva amb un acte inclusiu

Per 3 de juny de 2024 a les 17:00 0 259 Visites

La Fundació Sesé ha cedit a l’Ajuntament la cadira adaptada Joëlette per a la pràctica de senderisme i curses atlètiques

Abrera ha celebrat la primera edició de la Mostra Local d’Activitat Física, Salut i Esport. Ha estat organitzada per l’Ajuntament i ha comptat amb la col·laboració de tots els agents del sistema esportiu local com entitats, establiments i col·lectius. S’ha dut a terme el 25 de maig dins de l’anella esportiva d’Abrera, al Pavelló Esportiu Municipal i la zona del pàrquing, a les Pistes de Raqueta i als espais del voltant.

Entre les activitats hi ha hagut una iniciació a l’excursionista, ball en línia, spinning, escacs, atletisme, ioga, bàsquet, futbol sala, taekwondo, zumba i jocs preesportius.

Totes les activitats han estat inclusives i s’ha comptat amb la col·laboració i participació del grup del projecte de capacitats diverses de l’Ajuntament. A més, durant la mostra s’ha presentat a la ciutadania la cadira adaptada Joëlette que la Fundació Sesé ha cedit al consistori per a la pràctica de senderisme i curses atlètiques.

L’alcalde Jesús Naharro i el regidor d’Esports, Jordi Moreno, han rebut la cadira per part de Jordi Romero, director de Logística de Sesé i ambaixador de la Fundació Sesé a Catalunya; Roberto Vaca, coordinador del Centre Logístic i ambaixador de la Fundació Sesé a Catalunya; Ciriaco Hidalgo, patró de la Fundació Sesé i Mercedes Guida, coordinadora d’Acció Social de la Fundació Sesé.

Naharro s’ha mostrat “molt content amb aquesta mostra. Totes les entitats esportives han explicat les activitats que fan durant tot l’any. Enguany, ha estat una jornada més solidària que mai en la qual, mitjançant el conveni que tenim la Fundació Sesé i l’Ajuntament d’Abrera, hem impulsat l’adquisició de la cadira Joëlette”.

Per la seva banda, Moreno ha dit que “hem fet un nou format de la mostra de l’esport d’Abrera, plena de gent fent activitat física que era del que es tractava. Hem canviat el format antic que teníem amb els estands, que era més parat i per donar informació, i ara la gent pot practicar qualsevol esport, saltar d’un lloc a l’altre, és molt més actiu tot”.

Guida ha destacat que volen “eliminar barreres i que qualsevol ciutadà pugui gaudir d’aquest oci. Volem fer més i esperem col·laborar més amb l’Ajuntament per continuar fent nous projectes en el futur”.

Amb visió a l’Agenda 2030 i el pla estratègic local (PEM), aquest projecte esportiu s’alinearà amb criteris d’igualtat, inclusió, sostenibilitat, participació i amb una mirada a tots els cicles de vida.

Fotografia: Mostra Local d’Activitat Física, Salut i Esport d’Abrera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Esports, Societat