Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia antic CAP Sant Esteve

Sant Esteve adequa l’antic CAP per acollir l’Aula de Música i l’Esplai Trapella

Per 3 de juny de 2024 a les 12:00 0 141 Visites

Les obres ja han començat i està previst que s’allarguin uns tres mesos

L’Ajuntament de Sant Esteve ha començat la reforma de l’edifici de l’antic CAP per acollir-hi definitivament l’Aula de Música i l’Esplai Trapella. L’objectiu és adaptar-lo a les necessitats i funcionalitats d’aquests nous usos i el cost del projecte és de 116.884,97 euros.

Els treballs consisteixen en la reforma interior de les dependències. L’espai que ocupava medicina general es destinarà a l’Aula de Música i el de pediatria a l’Esplai Trapella.

El projecte planteja, principalment, el condicionament acústic i l’adequació dels serveis, així com el canvi d’usos. A més, en ambdós espais es duran a terme millores en el sistema de climatització, ventilació i en la il·luminació amb la instal·lació de noves lluminàries.

També s’adequaran els espais a la nova distribució i es col·locaran portes corredisses en el cas de l’Esplai i portes acústiques d’interior en el cas de l’Aula de Música.

Està previst que les obres s’allarguin uns tres mesos. Mentrestant, el que resta d’activitat del curs es desenvolupa provisionalment en espais del Centre Cívic i de les Escoles Velles.

Fotografia: L’antic CAP de Sant Esteve acollirà l’Aula de Música i l’Esplai Trapella [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: