Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia agents civiques Castellvi

Castellví aconsegueix que el consultori mèdic obri tot l’estiu

Per 17 de juny de 2024 a les 7:00 0 166 Visites

Les agents cíviques locals estan recollint dades de satisfacció a través d’una enquesta anònima

A diferència de l’any passat, el consultori mèdic de Castellví, que depèn del departament de Salut de la Generalitat, obrirà tot l’estiu, amb una reducció d’horaris durant el mes d’agost.

El centre atendrà durant el mes de juliol en el seu horari habitual de dimecres i divendres de 8 a 14h, mentre que a l’agost obrirà només els dimecres en el mateix horari.

El regidor de Salut, Joan Carles Almirall, ha dit que “hem aconseguit que aquest any el consultori estigui obert tot l’estiu i no ens tanquin el servei com l’any passat. La reducció d’horaris prevista pel mes d’agost no és el desitjable, però passa en molts centres d’atenció primària”.

D’altra banda, aquest mes de juny la regidoria de Salut està fent a peu de carrer una enquesta anònima de satisfacció als usuaris del consultori mèdic. Amb aquestes dades que estan recollint les agents cíviques locals es pretén veure quina és la situació actual del centre i comparar-la amb l’enquesta que es va fer el mes de març.

Les dades de valoració ciutadana també serveixen perquè l’Ajuntament les pugui presentar a les reunions amb les diferents instàncies del departament de Salut a l’hora de treballar per millorar l’atenció sanitària al municipi.

Fotografia: Les agents cíviques recollint dades a través d’una enquesta ciutadana [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: