Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Francisco Campo i Alonso Blanco

Francisco Campos i Alonso Blanco reben el Premi Especial durant la Nit dels Campions al Baix Llobregat a Olesa

Per 9 de juliol de 2024 a les 18:00 0 377 Visites

Durant l’acte, celebrat al Teatre La Passió, també s’han guardonat els 24 equips de futbol i futbol sala que han guanyat la Lliga

El Teatre La Passió d’Olesa ha acollit la gala de la Nit dels Campions al Baix Llobregat que organitza la Federació Catalana de Futbol. En aquest acte, al qual han assistit 3.000 persones, s’han premiat els campions de futbol i futbol sala de la delegació. En total han rebut el trofeu 116 equips que han guanyat les seves respectives lligues la temporada 2023-2024.

L’acte també ha servit per reconèixer la trajectòria o tasca a persones vinculades al futbol i futbol sala català. En aquesta ocasió s’ha homenatjat a Francisco Campos, vinculat al món del futbol i, especialment, al CF Olesa, club en què ha dedicat gran part de la seva vida. Ha estat jugador, directiu i des de l’any 2012 n’és el president.

El segon Premi Especial de la jornada ha estat per a Alonso Blanco, qui ha estat jugador, entrenador formatiu i des del 2005 president de l’Associació Esportiva Abrera.

A la Nit dels Campions del Baix Llobregat hi ha hagut representació federativa per part del directiu i delegat de l’FCF a la zona, Fernando Peña; el delegat de la LCFS al Baix Llobregat, David González; el vicepresident de l’FCF, Luis Quiñonero; els directius Juan Carlos HuetoJacobo Domènech i Jaume Plaza; i, els subdelegats de l’FCF al Baix Llobregat Judit MolinaDavid Espinosa i Sergi Milan. A més, també ha estat present l’alcalde d’Olesa de Montserrat, Jordi Parent.

 

Fotografies vídeo: La Nit dels Campions al Baix Llobregat a Olesa [Federació Catalana de Futbol]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: