Dijous, 18 juliol 2024
  • Dijous, 18 juliol 2024
La Bustia Eric Garcia i Ilias Akhomach

Els futbolistes martorellencs Eric Garcia i Ilias Akhomach preparen els Jocs Olímpics

Per 16 de juliol de 2024 a les 18:00 0 207 Visites

Participaran en la cita olímpica amb la Espanya i el Marroc, respectivament

Els futbolistes martorellencs Eric Garcia i Ilias Akhomach han estat convocats amb Espanya i el Marroc, respectivament, per participar en els Jocs Olímpics de París d’aquest estiu. Tot i que formen part de la prellista, està previst que ambdós participin en la cita olímpica.

Garcia, que enguany ha jugat al Girona cedit pel Barça, s’ha incorporat a la selecció l’1 de juliol i viatjarà aquest dijous dia 18 a Bordeus per disputar un amistós contra els Estats Units. Després d’aquest partit, el seleccionador Santi Denia decidirà la llista definitiva de 18 convocats.

Akhomach, jugador del Villarreal, ha preparat la cita al Complex Mohammed VI, al Marroc, i el 14 de juliol ha viatjat a França, on entrenarà a Lió durant la setmana prèvia als Jocs Olímpics. El seleccionador Tarik Sektioui ha anunciat una prellista de 22 convocats i haurà de descartar quatre jugadors.

La selecció espanyola, enquadrada en el Grup C, començarà la seva participació en la competició olímpica a la fase de grups contra Uzbekistán, la República Dominicana i Egipte. Els partits seran els dies 24, 27 i 30 de juliol a les 15h.

Per la seva banda, la selecció del Marroc forma part del Grup B i es veurà les cares amb Argentina, Ucrania i Iraq a la fase de grups. Els partits es juguen els dies 24 a les 15h i 27 i 30 a les 17h.

En cas de passar de ronda, els quarts de final són el 2 d’agost, les semifinals el 5 i la gran final el 9.

Fotografies: Eric Garcia i Ilias Akhomach entrenen amb Espanya i el Marroc [Eric Garcia / Ilias Akhomach]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports, Martorell