Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia Urban Chicken 2023

Oberta la convocatòria artística per l’Urban Chicken de Neven

Per 11 d'agost de 2024 a les 7:00 0 238 Visites

L’esdeveniment se celebra el 28 de setembre a Martorell i busca artistes que vulguin mostrar el seu talent

El festival Urban Chicken, que fusiona art, cultura i música urbana, torna a celebrar-se a la plaça de les Cultures de Martorell el 28 de setembre. Enguany, NEVEN assoc, l’organització del festival, ha obert una convocatòria per a artistes emergents en les disciplines de música en directe, art urbà i música en diferit (DJ’s).

La convocatòria està oberta a projectes procedents de tot Espanya, amb preferència per a aquells amb membres residents a Catalunya. Els interessats poden presentar les seves propostes fins al 10 de setembre a través d’un formulari electrònic disponible al web de NEVEN assoc.

Els artistes seleccionats tindran l’oportunitat de mostrar el seu talent davant d’un públic ampli i divers. El festival ofereix una plataforma per a la creació i la innovació artística, fomentant la participació de la comunitat jove i la cohesió social.

El jurat seleccionarà els guanyadors tenint en compte la seva qualitat artística, la seva originalitat i el seu potencial. Rebran un premi de 250 euros en productes Munich, col·laborador principal del festival i coorganitzador de la convocatòria.

Fotografia: El festival Urban Chicken l’any passat [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: