Dissabte, 14 setembre 2024
  • Dissabte, 14 setembre 2024
La Bustia campanya comunicacio obertura provisional 2024 Mercat Bobiles Martorell

El Mercat Municipal les Bòbiles de Martorell, en obres de remodelació i ampliació: quina durada tenen i quan obre?

Per 31 de juliol de 2024 a les 7:00 0 624 Visites

Els paradistes participen en la campanya de comunicació per l’obertura del mercat provisional el proper mes de setembre

El mes de juliol han començat les obres de remodelació i ampliació del Mercat Municipal les Bòbiles de Martorell, que el convertirà en un mercat de quarta generació, amb nous espais de restauració, productes de proximitat, més de 170 places públiques d’aparcament i espais de lleure per a totes les edats.

Es tracta d’un dels grans projectes que es durà a terme a Martorell en els propers anys, i que es va presentar durant la Fira de Primavera d’enguany. Després de la seva remodelació i ampliació, el Mercat Municipal Les Bòbiles tindrà més superfície que l’actual, comptarà amb una àrea de supermercat ubicada al mateix nivell que l’espai de mercat -amb parades més grans i més ben equipades- i zones de restauració, guanyarà en il·luminació i accessibilitat i s’integrarà amb l’entorn, connectant el nou edifici amb la plaça de la Mare Caterina.

En l’inici d’aquesta remodelació, per tal de poder adaptar les parades al nou mercat provisional, l’equipament roman tancat durant els mesos de juliol i agost. El mes de setembre de 2024 el Mercat provisional les Bòbiles tornarà a obrir fins a l’acabament de les obres del nou mercat, prevista el novembre del 2025.

El projecte complet de remodelació i ampliació de l’equipament durarà uns dos anys i es preveu que acabi a finals del 2026, amb la posada en servei de la zona de supermercat.

Els paradistes, protagonistes de la campanya d’obertura del mercat provisional

L’Ajuntament de Martorell ha impulsat aquest estiu una campanya de comunicació protagonitzada pels paradistes del Mercat Municipal, amb l’objectiu d’anunciar l’obertura del mercat provisional el mes de setembre després de dos mesos d’adequació de les parades.

Durant els mesos de juliol i agost, s’estan publicant a les xarxes socials del consistori testimonis dels paradistes, que agraeixen la fidelitat dels clients i els animen a tornar al Mercat Municipal després de l’estiu.

 

 

Martorell presenta els dos grans projectes del mandat: el nou Mercat i el parc central més gran del municipi.

Unes dues-centes persones participen i coneixen el projecte del Parc de la Vila de Martorell.

 

Informació i imatges: Futura remodelació del Mercat Municipal Les Bòbiles de Martorell, campanya de comunicació de l’obertura del mercat provisional de setembre i vista d’obres a principi de juliol [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Altres, Economia, Martorell