Divendres, 27 setembre 2024
  • Divendres, 27 setembre 2024
La Bustia Joana Llordella amb pintura Esparreguera

Esparreguera acull una exposició de pintures de Joana Llordella

Per 23 de setembre de 2024 a les 18:00 0 184 Visites

Les obres de la historiadora, professora de llengua i literatura catalanes i formadora esparreguerina es podran visitar del 4 al 19 d’octubre a la Sala d’Exposicions Municipal

La Sala d’Exposicions Municipal d’Esparreguera acull del 4 al 19 d’octubre una exposició de pintures de Joana Llordella. Ella mateixa explica que és “una persona que pinta, però que no sóc pintora ni en tinc la pretensió. Per a mi, pintar és un entreteniment i un plaer. L’art en general sempre m’ha interessat perquè sóc una persona molt creativa i imaginativa. He estat professora de llengua i literatura catalana al llarg de la meva vida professional, però, en jubilar-me, la pintura és una de les activitats amb les quals he ocupat el meu temps d’oci”.

Llorella va començar a dibuixar i pintar fa vuit anys, tot i que també ho havia fet de jove quan va viure a Dinamarca perquè el seu company tenia un estudi molt gran. Al llarg de la seva vida ha creat més de 600 obres de diverses mides. Ho ha fet per diversos motius com el suport de la seva parella, la pandèmia, un limfoma, l’impuls de Rafa Bellido després de proposar-li il·lustrar un llibre i l’empeny dels seus amics, seguidors a les xarxes i família.

L’acte d’inauguració de l’exposició és el divendres 4 d’octubre a les 19h, mentre que es pot visitar els dimecres i divendres de 17.30 a 20.30h; i els dissabtes i diumenges de 10.30 a 13.30h i de 17.30 a 20.30h.

Part de l’obra de Joana Llordella es pot veure a través d’aquest enllaç.

El Centre d’Estudis Comarcals celebra els 50 anys i presenta ‘Contes del Baix Llobregat’ amb il·lustracions de Joana Llordella.

Un treball sobre la família Galceran i Monné guanya el 9è Premi Recerca Vila d’Esparreguera.

Joana Llordella: “Hem après que sense els altres no som res”.

 

Fotografia: Joana Llordella exposa les seves pintures a Esparreguera [Aj]

Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Esparreguera