Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
Esports - La Bustia - Club Handbol Martorell

El primer equip del CH Martorell continuarà de Primera Catalana

Per 28 de juny de 2019 a les 18:00 0 820 Visites

Evita el descens beneficiat per la permanència de l’Handbol Sant Vicenç a Nacional

La Primera Catalana tornarà a ser la lliga on competeixi el primer equip del Club Handbol Martorell el curs 2019-2020. Després de la confirmació per part de la Federación Española de Balonmano, els groc-i-negres es beneficien de la permanència de l’Handbol Sant Vicenç dels Horts a Nacional, la categoria de bronze de l’handbol estatal.

El conjunt martorellenc repetirà per segon curs consecutiu a Primera Catalana tot i haver acabat la lliga en la cinquena plaça per la cua. Empatat amb l’AE Aula a 21 punts, els groc-i-negres no perdran la plaça a primera gràcies als ascensos compensats. Els ascensos i descensos entre Segona A i Segona B van quedar igualats gràcies al descens de l’Handbol Sant Martí i l’ascens de l’Handbol Sarrià.

L’Handbol Sant Vicenç, la clau d’aquesta permanència, ha perdut la plaça a Nacional, però des de Lliga Catalana, la categoria immediatament inferior, només ha hagut un ascens, el del Banyoles. En pujar només un equip, la plaça a Nacional serà per al Sant Vicenç, que va sol·licitar-la i n’ha rebut resposta afirmativa.

Això ha provocat que a Primera Catalana quedi una plaça més i el CH Martorell, en ser l’últim equip a baixar, es quedi en aquesta categoria. Més d’una dècada després d’haver-hi militat, els martorellencs encadenaran dos cursos a Primera. La plantilla tornarà a estar dirigida per Christian Stahringer, per quart any consecutiu, i pel moment només compta amb el fitxatge de l’uruguaià Mathias Pérez.

Fotografia: Svetlana Akimova

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports, Martorell