Amb la participació de cellers locals i activitats prèvies del millor sommelier de Catalunya i tercer d’Espanya 2023 Toni Albiol i l’artista Marta Arañó
Sant Esteve ha acollit aquest diumenge 19 d’octubre la 10a edició de la Fira del Vi i el Cava amb un recinte firal on s’han ofert degustacions de vins i caves dels cellers locals Ca n’Estella, Roger Goulart, Vins Sisqueda i Can Casals. La mostra també ha comptat amb parades d’altres productes alimentaris i artesanals.
A més, s’ha pogut gaudir d’altres activitats com el taller de cosmètica o el carrusel infantil, així com les prèvies amb el tast de vins i ‘Musicant el vi’ de la directora de l’estudi Tinta i Vi, Marta Arañó. L’edició d’enguany ha tingut un marcat aire modernista amb la presència de figurants vestits per a l’ocasió.
El director de l’Enoteca Divins, Toni Albiol, ha inaugurat la fira amb una tècnica del sabratge que ha donat pas als parlaments de l’alcalde Enric Carbonell i de la regidora de Promoció Econòmica i acció Turística, Roser Brosed, acompanyats per l’alcalde del municipi agermanat de Champniers, Michaël Laville. Albiol, millor sommelier de Catalunya i tercer d’Espanya 2023, també ha impartit un taller de tast de vins de varietats de raïm autòctones, recuperades i experimentals,
Durant la jornada també s’ha recordat a Antonio Marcobal Ponce, promotor de la Festa del Raïm de Can Prats, antecessora de la fira.
Fotografies: La Fira del Vi i el Cava de Sant Esteve [La Bústia / Aj]