Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La Bustia ple cartipas Collbato

Collbató aprova el cartipàs, dedicacions i retribucions de l’alcalde i regidors

Per 15 de juliol de 2019 a les 7:00 0 763 Visites

A la sessió van manifestar-se un grup de veïns del barri de Can Dalmases preocupats i molestos per l’ocupació d’una casa

El Ple de l’Ajuntament de Collbató ha aprovat el cartipàs, les dedicacions, les retribucions i les indemnitzacions per a l’alcalde i els regidors per al mandat 2019-23.

Miquel Solà, l’alcalde, és el responsable de les àrees de Règim intern, Hisenda, Recursos Humans, Atenció Ciutadana, Govern Obert, Educació i Serveis Socials, amb una retribució bruta anual de 36.000 euros.

Josep Estradé, 1r tinent d’alcalde, s’ocupa de les àrees d’Acció Territorial, Urbanisme i Serveis.

Mar Andreu, 2a tinenta d’alcalde, regidora d’Igualtat, Cultura i Patrimoni, amb una dedicació de 20 hores setmanals i un sou d’11.400 euros bruts anuals.

Jordi Riera, regidor d’Esports, Joventut i Gent Gran, amb una dedicació de 20 hores setmanals i un sou d’11.400 euros bruts anuals.

Lourdes Vilalta, responsable de Turisme, Promoció Econòmica, Comerç i Consum, amb una dedicació de 20 hores setmanals i un sou d’11.400 euros bruts anuals.

Cristina Fernández, 3a tinenta d’alcalde, regidora de Via pública, Medi ambient, Seguretat i Mobilitat.

Les indemnitzacions de la resta de regidors i regidores per assistències als plens cobraran 175 euros i Junta de Govern  també 175 euros.

El nou consistori de Collbató està format per 11 regidors: 6 d’ERC-GIC, 2 del PSC, 2 de Junts per Collbató i 1 de Cs després de les eleccions del 26 de maig.

D’altra banda, el Ple celebrat el passat dilluns, veïns de Can Dalmases es van manifestar a la sala preocupats i molestos per l’ocupació d’una casa al barri. Finalitzada la sessió, l’alcalde es va reunir amb ells en unes altres dependències municipals per abordar la problemàtica sorgida.

Foto: Aj.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Política