Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia institut el palau - pintades post 1-O

Arxiven totes les denúncies contra professors de l’IES El Palau

Per 13 de juliol de 2019 a les 8:00 0 946 Visites

El jutjat número 7 de Martorell ha arxivat les tres últimes denúncies que estaven obertes a docents de l’institut de Sant Andreu

Amb l’arxivament de les tres últimes denúncies contra professors de l’institut El Palau de Sant Andreu, aquest divendres, es completa el tancament provisional de la causa.

Els jutjats número 3 i 7 han anat arxivant les denúncies contra els nou docents de l’institut per un suposat menyspreu a fills de guàrdies civils en dies posteriors a l’1 d’octubre de 2017.

Segons que ha fet públic l’ACN, el jutge ha conclòs que no hi havia prou indicis per a mantenir oberta la causa pels delictes d’odi i contra la integritat moral.

També, que tot i que el jutge no veu motius per seguir amb l’acció penal, emplaça la conselleria d’Ensenyament a la via administrativa per depurar responsabilitats.

D’altra banda, alguns mitjans recullen que l’Asociación Española de Guardias Civiles (AEGC) recurrirà contra l’auto d’arxivament.

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha dit via Twitter: “Una gran notícia, la fi d’un malson… Qui repararà el mal fet contra el centre i el professorat? Demanaran perdó els mitjans que en van publicar fotografies i noms? S’excusaran els diputats que les van difondre?”.

Print Friendly, PDF & Email