Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
La Bustia preso conductor accident ciclistes

A presó el veí de Martorell que va atropellar el grup de ciclistes

Per 24 d'agost de 2022 a les 7:00 0 1128 Visites

L’acusat circulava a més velocitat de la permesa, amb símptomes d’estar sota els efectes de les drogues i sense carnet

El veí de Martorell, de 41 anys, que va atropellar un grup de ciclistes a Castellbisbal, ha entrat a presó provisional, comunicada i sense fiança. El detingut ha passat a disposició judicial aquest dimarts i tant la fiscalia com l’acusació particular han demanat l’ingrés a presó. La jutgessa hi ha estat d’acord perquè considera que hi ha risc de fuga i també de reiteració delictiva.

L’home va provocar la mort de dos ciclistes de 66 i 72 anys i va deixar tres ferits, un dels quals en estat crític.

L’investigat ha respost només les preguntes del seu advocat i ha reconegut ser el conductor del vehicle. No obstant això, ha assegurat que va ser un accident involuntari.

En canvi, la jutgessa ha destacat que la “pròpia conducta de l’investigat denota un absolut menyspreu per la norma, així com per la vida i integritat alienes, ja que va abandonar el lloc de l’accident amb coneixement de l’elevadíssima probabilitat d’haver mort algun dels ciclistes”.

A més, ha argumentat que hi ha reiteració delictiva, ja que l’home té pendents de compliment dues condemnes per conduir sense permís i, malgrat tot, condueix. Així mateix, ha explicat que en el moment de l’accident circulava “amb símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les drogues” i a una velocitat superior a la permesa.

La resolució judicial destaca que el conductor va envair el carril contrari, per on circulaven els ciclistes, tot i que en aquest tram està prohibit fer avançaments. A més, no va fer cap maniobra per evitar l’accident.

L’autor de l’atropellament està acusat d’un delicte de conducció temerària, dos delictes contra la vida, quatre contra la vida en grau de temptativa i per conducció sense permís.

La seva parella, propietària del vehicle, ha manifestat que el matí dels fets no tenia les claus a la seva bossa. Quan el detingut ha sortit dels jutjats acompanyat dels agents, ella mateixa, que estava fora, li ha expressat el seu suport.

 

Detingut el presumpte autor de l’atropellament mortal dels ciclistes

Troben a Martorell el turisme que ha atropellat un grup de ciclistes i n’ha matat dos

Fotografia: El detingut sortint dels Jutjats de Rubí en direcció a la presó [ACN]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Martorell, Successos