Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia Fira Santa Llucia Abrera 11 desembre 2021

Abrera celebra la Fira de Santa Llúcia aquest cap de setmana i organitza concursos

Per 9 de desembre de 2021 a les 12:00 0 1251 Visites

L’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera repartirà diversos premis

Abrera celebra aquest cap de setmana 11 i 12 de desembre la Fira de Santa Llúcia al Parc de Can Morral, al costat de la pista de gel. L’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera ha programat diverses activitats.

Les persones que comprin a tres botigues diferents del municipi, poden omplir una targeta regal per obtenir un regal directe aquest cap de setmana. A la fira, entre altres activitats, destaca un concurs de fer un puzzle de 500 peces.

A més, es donaran a conèixer els guanyadors del 1r concurs de ‘Contes de Nadal’ organitzat per l’associació i en col·laboració amb Ràdio Abrera, l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Abrera i Abrecedaris. Hi ha dues categories, infantil – menors de 12 anys i de 12 anys en endavant i es proclamaran dos guanyadors per cadascuna de les categories que rebran un lot de productes donats per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera.

També es repartiran els premi del ‘Concurs de postals de Nadal’, que serà un lot entre regals i vals per gastar a les botigues. Totes les postals presentades seran venudes a la carpa solidària que hi haurà a la Fira.

Fotografia: Moments de la Fira de Santa Llúcia a Abrera. Actualització, fotografies del dissabte 11 de desembre [La Bústia / La Figaflor / Botiguers i Serveis d’Abrera]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Agenda, Economia, Societat