Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia llums nadal Abrera

Abrera es vesteix de llum i color per donar la benvinguda al Nadal

Per 17 de desembre de 2020 a les 7:00 0 729 Visites

Presenta una programació amb activitats que es desenvoluparan presencialment amb mesures de seguretat

Abrera ja s’ha vestit de color amb l’encesa de les llums per donar inici a les festes de Nadal. Des de l’Ajuntament s’ha preparat una programació repleta d’actes adaptats a la situació actual, amb la col·laboració de les entitats del municipi.

La principal novetat és que totes les activitats presencials comptaran amb aforament limitat i caldrà fer una reserva prèvia d’entrades per poder assistir-hi. També es podrà gaudir d’esdeveniments virtuals a través de les xarxes socials.

Espai màgic de Nadal

Una de les propostes més atractives és l’Espai màgic de Nadal, que es desenvoluparà a la Casa de Cultura del dimarts 22 de desembre al dijous 7 de gener. En aquest espai s’oferiran espectacles per als infants dels 0 als 12 anys i dirigits en diferents franges d’edats: de 0 a 3 anys, 3 a 6 anys i 6 a 12 anys. Hi ha una programació molt detallada, que es pot consultar en aquest enllaç, i aforament limitat. Per aquest motiu, és necessari fer inscripció prèvia de les entrades en aquesta pàgina web.

Segons explica l’alcalde Jesús Naharro, “serà un esdeveniment diferent, però ple de màgia i il·lusió” i que amb mesures de seguretat “és compatible poder sortir amb activitats d’oci per a la ciutadania perquè aquest Nadal més que mai és important que la canalla tingui un espai de retrobament on poder compartir la il·lusió, jugar i expressar-se”.

Activitats tradicionals

El dilluns 21 de desembre a la tarda, es podrà gaudir de l’espectacle del Tió de Nadal al Parc de Can Moral. Serà a partir de les 17h i amb mesures excepcionals, per tant, enguany els infants hauran d’animar i ajudar a fer cagar el tió des de les seves cadires per obtenir una sorpresa. Per aquest acte les entrades ja s’han exhaurit.

Per cap d’any, l’Ajuntament està estudiant la dinamització de la nit des de les xarxes socials perquè cadascú gaudeixi des dels seus domicilis.

Enguany, els nens i nens podran entregar les cartes als patges de Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient el diumenge 3 de gener a partir de les 11.30h al recinte de l’Escola Ernest Lluch d’Abrera. L’arribada dels Reis Mags, acompanyats pel patge Viu-Viu i el seu seguici, serà dimarts 5 de gener a partir de les 17h, al mateix recinte.

L’encesa de les llums de Nadal a Abrera es pot reviure virtualment.

Fotografia: Encesa de llums de Nadal a Abrera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Agenda, Cultura