Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Abrera - La Bustia - escoles

Abrera executa un pla de millora als centres escolars durant l’aturada estiuenca

Per 23 d'agost de 2019 a les 9:00 0 834 Visites

S’acondicionen les aules i els accessos als centres que estaran a punt per a l’inici del nou curs

Els centres educatius d’Abrera estan sent sotmesos a un pla d’adequació i millora durant l’aturada estiuenca. En les darreres setmanes i fins a l’inici del curs escolar previst pel setembre, operaris de l’Ajuntament estan duent diferents treballs a les aules als accessos als centres. Les actuacions passen per la neteja d’embornals i dels patis fins al pintat i manteniment de les aules.

La regidora d’Educació i Infància a l’Ajuntament, Giulia Mirto, explica que “es tracta d’una sèrie de millores per al dia a dia dels nostres centres educatius buscant el benestar de l’alumnat i del professorat alhora que l’entorn acompanyi en la tasca educativa que duen a terme els nostres centres “.

A l’Escola Francesc Platón i Sarti s’han renovat la majoria de finestres de les aules per millorar l’aîllament tèrmic i l’eficiència energètica del centre. A l’Escola bressol Món Petit s’han fet treballs de reparació de fusteria. A l’Escola Josefina Ibáñez s’ha dut una tasca de poliment de la superfície de les aules i de manteniment de les condicions d’estudi per a l’alumnat.

A l’Escola Ernest Lluch s’ha substituït el cautxú per gespa artifiical als sorrals i s’han pintat els sostres de la zona de dutxes dels vestidors del centre. A més, s’ha pintat el mobiliari del pati de cicle infantil i de les pistes esportives i s’ha reformat de forma integral l’hort interior d’infantil.

Fotografia: S’estan enllestint les obres en diferents centres educatius d’Abrera. Aj.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Altres