Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia comite contencio coronavirus Abrera

Abrera garanteix el transport dels magatzems d’alimentació que abasteixen Catalunya

Per 16 de març de 2020 a les 12:00 0 880 Visites

L’alcalde confirma que no hi ha cap cas confirmat de coronavirus al municipi encara que hi ha persones en quarantena per prevenció

L’Ajuntament d’Abrera ha creat un dispositiu especial per garantir que els centres logístics d’alimentació puguin rebre i subministrar a les més de 2.000 botigues i supermercats de tot Catalunya. També coordinarà un grup de voluntaris per fer arribar l’ajuda als veïns que ho requereixin.

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, ha dit a La Bústia que “estem creant un grup de voluntaris per gestionar totes les peticions d’oferiment d’ajuda que ens està arribant a l’Ajuntament per a les persones que tinguin dubtes o més ho necessitin”.

També, des de dijous, funciona un “dispositiu especial a través de la Policia Local per garantir que el transport de mercaderies de productes bàsics arribin als magatzems dels dos centres logístics de Mercadona i Caprabo. També la sortida dels productes d’alimentació necessaris per distribuir a les botigues de tot Catalunya”. 

També confirma que fins ara “no tenim cap cas confirmat de coronavirus”, però diu que “per precaució hi ha persones seguint la quarantena a casa per possibles riscos”.

D’altra banda, la població “està seguint les mesures preventives que anem informant puntualment des de l’Ajuntament en paral·lel a la informació que ens donen des del Ministeri i des de la Generalitat”.

Abrera, com la resta de municipis, té activat el Pla municipal d’emergència i el “Comitè tècnic específic d’emergència representat pels òrgans directius i específics d’emergències i comunicació de l’ajuntament”.

L’objectiu és “transmetre de forma precisa i organitzada totes les indicacions i informació necessàries”. Naharro assenyala que “hem pres mesures especials pel treball a distància. Així, l’Ajuntament continua funcionat amb mesures de protecció específiques, garantint el servei a tota la ciutadania”.

Fotografia: El Comitè tècnic específic d’emergència d’Abrera, reunit el dijous 12 de març [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, C-Abrera, Coronavirus, Societat