Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024

Abrera inicia les obres de millora de la Piscina d’estiu

Per 16 de febrer de 2019 a les 16:09 0 1019 Visites

Les actuacions estaran enllestides per a la nova temporada de bany

L’Ajuntament d’Abrera ha iniciat les obres de millora de la Piscina municipal d’estiu, situada al número 18 del Passeig de l’Església que estaran enllestides per a la temporada de bany a partir del mes de juny vinent. Les actuacions formen part d’un pla de millora de la Zona Esportiva d’Abrera amb la finalitat de fer més acessibles els equipaments municipals.

Entre les millores destaquen l’eliminació de les barreres arquitectòniques a l’accés de l’equipament, la reforma del paviment i l’enjardinament. A l’interior, es farà una redistribució de la zona de taquilles que permetrà millorar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda. Els vestidors es renovaran de dalt a baix, s’hi col·locaran dutxes exteriors i es farà una nova distribució de l’espai de magatzem.

Aquesta actuació segueix les millores fetes l’any passat amb la construcció d’una rampa d’accés a la piscina adreçada a la gent gran i a les persones amb mobilitat reduïda i la col·locació de paviment antilliscant i baranes de protecció. A més, els usuaris van disposar d’una dotzena de durxes noves. La temporada de bany 2018 a la Piscina municipal d’estiu va comptar amb 2.100 abonats i més de 10.000 entrades. Dels abonaments registrats, un 73% són d’Abrera i la resta, un 27%, d’altres poblacions.

La Piscina municipal d’Estiu compta, a més, amb el servei de Bilbliopiscina, amb lectures refrescants pels usuaris de l’equipament a càrrec de la Biblioteca Josep Roca i Bros.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports