Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia campanades i cap any Abrera 2022

Abrera oferirà les festes de Cap d’Any a través d’Internet i la Ràdio

Per 29 de desembre de 2021 a les 15:00 0 737 Visites

Els canals municipals i de #BigFriday emetran de forma virtual les campanades i les sessions especials dels DJ’s per donar la benvinguda al 2022

L’Ajuntament d’Abrera vol que les festes de Cap d’Any que es van suspendre presencialment es puguin celebrar en una versió virtual i en directe. 

Segons la nova proposta, aquest divendres 31 de desembre, a partir de les 23.45h, es podran seguir en directe les campanades de 2022, tant per Internet com per Ràdio Abrera. Estaran presentades per l’equip de #BigFriday, a través dels comptes d’Instagram @activat_abrera i @bigfridayx, i de Ràdio Abrera, al 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de l’aplicació gratuïta de l’emissora per a dispositius mòbils.

A partir de les 00.15h del dissabte 1 de gener, s’emetrà també en directe una festa de Dj’s d’Abrera, amb DJ Emilio, Dj Jordi Bosquet, La Hija del Dj i BigFriday, a través del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Abrera i de Ràdio Abrera.

L’Ajuntament d’Abrera va ser el primer municipi que va suspendre les festes de Cap d’Any presencials, abans d’aprovar-se les noves restriccions del Govern de la Generalitat.

Fotografies: Els presentadors i els Dj’s de les campanades i la festa online [Aj]

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Cultura