Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia porc senglar Masquefa

Actualització: Els caçadors fan batudes de senglars a diversos municipis aquest cap de setmana

Per 10 de febrer de 2023 a les 18:00 0 1244 Visites

Estan previstes el dissabte a Olesa, Collbató i Gelida i el diumenge a Masquefa

Olesa, Collbató, Gelida i Masquefa seran alguns dels municipis on es faran batudes de senglars aquest cap de setmana.

A Olesa, els caçadors tenen previst fer-la aquest dissabte de 8 a 15h, en principi a les àrees de Sant Pere Sacama i el Turó de la Gronya.

A Collbató, dissabte a partir de les 7h i com a molt tard fins les 18h a la zona de la Serra dels Gatells, torrent de La Salut, Ca n’Astruc i torrent de la Galetxa.

A Gelida també és dissabte. En aquest cas de 7 a 15h a la zona del Masset i el Puig fins a la capella.

A Masquefa la batuda es farà el diumenge de la Pedrosa, Camp Municipal de Futbol, zona de l’antiga Gallina Blanca, El Maset i Can Torres. El consistori també ha informat que per la B-224, entre els punts quilomètrics 17 i 19, podran creuar gossos i/o senglars i, per tant, se senyalitzarà la zona pertinentment i Protecció Civil desplegarà un operatiu de prevenció.

Aquesta temporada 2022-23 el període hàbil de caça de senglar està comprès entre el 4 de setembre de 2022 i el 26 de març de 2023. Per tant, en aquesta franja es poden fer batudes programades.

Alguns ajuntaments van informant regularment d’aquesta activitat, com Castellví, Collbató, Gelida i Masquefa. Alhora, alerten que s’han de seguir els consells de seguretat i extremar les precaucions.

Fotografia: Programades batudes de senglars a tres municipis de la zona [Aj Masquefa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: