Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Jordi Morales campionat Catalunya Valls 2022

Actualització: Jordi Morales, Camila Renata i el CETT Esparreguera es pengen medalles al Campionat de Catalunya

Per 13 d'abril de 2022 a les 18:00 0 1114 Visites

El club esparreguerí destaca amb onze medalles i l’olesana Camila Renata fa triplet

El palista esparreguerí Jordi Morales s’ha proclamat Campió Adaptat al campionat de Catalunya que s’ha celebrat a Valls després de superar a Álvaro Valera i Edgar Mataró. La seva medalla se suma al palmarès del CETT Esparreguera, que ha fet història aconseguint-ne onze.

La cantera del club ha guanyat l’or en la categoria d’equips Sub-21 i Juvenil Masculí (aquest últim també en categoria Dobles) en una mateixa edició. En el cas de la Sub-21 ho han fet després de guanyar contra el CN Sabadell a quarts, el Tennis Taula Cassà a semifinals i el Club Tennis Taula Calella a la final. Cintas, Iancu, Sanz i Asensio han fet una gran actuació durant tot el torneig.

A més, el club esparreguerí també ha aconseguit la medalla de plata en Adaptat Absolut i el bronze en Equips Juvenil Femení, Equips Infantil Femení, Equips Aleví Femení, Individual Juvenil Masculí, Individual Aleví Masculí i Dobles Sub-21 Masculí.

A través d’un missatge de Twitter, el club ha volgut “reconèixer el mèrit a tots els jugadors que entrenen al centre de tecnificació. Tots sou responsables d’aquests èxits!”.

D’altra banda, la palista olesana Camila Renata, del Girbau Vic TT, ha fet triplet obtenint la primera posició en Equips, Dobles i Individual Infantil Femení.

Fotografies: Integrants del CETT Esparreguera amb els trofeus i Camila Renata durant la competició i al podi [Cercle Central / CETT Esparreguera / Federació Catalana de Tennis Taula]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: