Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia recerca Monica Cusco

Actualització: Troben el cos sense vida de Mònica Cuscó a l’entorn de les Roques Blaves

Per 18 de febrer de 2023 a les 18:00 0 5765 Visites

Els serveis d’emergències indiquen que es tractaria d’una mort accidental

Actualització de les 22.40h:

L’Ajuntament d’Esparreguera ha informat que el cos de Mònica Cuscó l’ha localitzat un grup de voluntaris a l’entorn proper de les Roques Blaves. “Confirmada la identitat del cadàver, a hores d’ara els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort, tot i que aquestes no es confirmaran fins a disposar dels resultats de l’autòpsia”, explica el comunicat.

El consistori ha suspès l’agenda pública institucional dels representants de l’Ajuntament, així com la clausura del Concurs de Teatre del Patronat Parroquial prevista per aquest diumenge. La celebració dels Tres Tombs, que organitza l’Agrupació Sant Antoni Abat, es durà a terme amb mostres de condol.

El comunicat de l’Ajuntament acaba amb un missatge de la família: “Els familiars de la Mònica Cuscó agraeixen les innumerables mostres de suport rebudes durant els darrers dies així com la intensa activitat de cerca dels cossos de seguretat, i molt especialment el desplegament del voluntariat de veïns i veïnes durant tot aquest dissabte al matí. La pròpia família demana respecte envers la seva intimitat i sol·licita evitar qualsevol tipus d’especulació al voltant de la seva pèrdua”.

 

Notícia de les 18h:

El dispositiu de recerca ha trobat aquest dissabte el cos sense vida de Mònica Cuscó, la veïna d’Esparreguera que havia desaparegut aquest dimarts. Segons els serveis d’emergències, tot indica que es tracta d’una mort accidental.

Segons la denúncia interposada pels familiars, la dona de 53 anys va sortir a passejar per la zona de Roques Blaves i ja no en van saber res més d’ella.

La recerca de l’esparreguerina ha implicat un ampli dispositiu amb voluntaris, una dotzena de dotacions dels Bombers, efectius dels Mossos d’Esquadra i Policia Local i un helicòpter amb càmera tèrmica.

 

Notícies anteriors:

El dispositiu de voluntariat per la cerca de Mònica Cuscó es desplega durant el cap de setmana

Actualització: Continua la recerca de la veïna d’Esparreguera desapareguda

Fotografia: Recerca de Mònica Cuscó [@CREUROJABLLN]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Successos