Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia Adalberto Angeles Sant Esteve

Adalberto Ángeles viatja a Israel per participar en el Gran Slam de Tel Aviv

Per 10 de febrer de 2021 a les 17:00 0 659 Visites

El professor del Club de Judo de Sant Esteve és l’entrenador dels membres de la selecció dominicana

Adalberto Ángeles, professor del Club de Judo de Sant Esteve, viatjarà a Israel el 18 de febrer com a entrenador de la selecció dominicana. L’equip participarà en el Gran Slam de Tel Aviv, una prova que puntua per aconseguir una plaça per disputar els Jocs Olímpics de Tòquio.

El tècnic sesrovirenc és també l’entrenador dels membres de la selecció dominicana que resideixen a Espanya i que habitualment s’entrenen en el Centre d’Alt Rendiment de València. Ángeles prepara els esportistes per a les cites internacionals i per aquest motiu es desplaça regularment fins allà per dirigir-los. També es preparen a Castelldefels i, esporàdicament, en el Club Judo Sesrovires.

Els entrenaments de la selecció durant els últims mesos de pandèmia s’han fet seguint les recomanacions i protocols de la Federació Valenciana. Ángeles i els aspirants a una plaça olímpica s’han de fer fins a tres proves PCR, una vuit dies abans d’arribar al país, una segona dos dies abans d’agafar l’avió i una última el dia anterior al combat.

El març del 2019, Adalberto Angeles va ser premiat com millor entrenador dominicà d’Europa.

Fotografia: El tècnic durant el Gran Slam de Paris celebrat el febrer de 2020 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: