Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia tall obres rotonda entrada Collbato

Afectacions al trànsit entre la B-112 i l’autovia A2 a l’altura de Collbató

Per 7 de febrer de 2020 a les 7:00 0 796 Visites

A partir d’aquest divendres es recomana que la sortida del poble es faci per la zona de Les Illes

Les obres d’execució de la rotonda d’intersecció a càrrec de la Diputació entre la carretera B-112 i el Passeig de les Llongànies provoquen que a partir d’aquest divendres hi hagi talls de trànsit en aquest punt de connexió amb l’autovia A-2.

Així, es recomana que els vehicles que accedeixin a la B-112 ho facin per als passejos de la Fumada i el Llongànies. La sortida del poble de Collbató s’ha habilitat a la zona de Les Illes.

Aquestes afectacions es mantindran fins que finalitzi la construcció del tram, que limita la mobilitat a la zona. Unes obres que van començar a principis del mes de novembre i que han comportat el tall del trànsit al carrer Llongànies (fotografies). 

Les obres substituiran l’actual semirotonda sense illot central físic per una nova rotonda, de 32 metres de diàmetre, amb una calçada de vuit metres i un metre de voral exterior.

El projecte, que té un pressupost de licitació de 420.426 euros i un termini d’execució de cinc mesos, dotarà de més seguretat en aquest punt de la xarxa viària de Collbató. També preveu la implantació d’una nova senyalització d’acord amb la normativa vigent així com l’enllumenat públic.

Fotografies: Estat de les obres de la nova rotonda entre la B-112 i el Passeig de les Llongànies, fa uns dies [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Collbató, Societat