Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia Aldi obres Olesa

Aldi, a punt d’obrir també un nou supermercat a Olesa

Per 8 de desembre de 2022 a les 7:00 0 1523 Visites

És el segon que la companyia posa en marxa en un any al territori i arriba a les 57 botigues a la província de Barcelona i a les 85 a Catalunya

La inauguració del nou Aldi a Olesa de Montserrat és el dimecres 21 de desembre. Ho ha confirmat la cadena de supermercats, que continua ampliant la seva presència al territori i a Catalunya. Es tracta de la primera obertura a Olesa, la segona en un any a la zona quan va obrir a Masquefa el 17 de desembre de 2021. La primera va ser a Esparreguera, el 2 de desembre de 2011.

El nou supermercat, que arriba a la recta final de les obres, es troba en la urbanització de Can Pomes, entre el barri del Poble Sec i el polígon de Can Singla. Està just a la rotonda de la sortida i entrada a Olesa per la carretera de Martorell, al número 1. S’ha aixecat en un espai on durant molts anys ha estat una estructura de formigó abandonada.

L’establiment comptarà amb una sala de vendes d’uns 1.000 m2 i una plantilla de prop de 15 persones. Així, Olesa tindrà una nova opció de compra, que s’afegeix a la llarga llista de grans superfícies comercials del municipi. De fet, al costat hi ha un Dia amb una benzinera Petronieves. I al voltant les escoles Povill i Puigventós, un parc infantil i el polígon de Can Singla.

Des de l’empresa destaquen que a la botiga es podran trobar “productes de qualitat al preu més baix possible” i que “disposarà d’un assortiment de prop de 2.000 productes, un 86% dels quals són de marca pròpia i un 80% d’origen nacional, perquè els seus clients puguin fer una compra setmanal completa, còmoda i senzilla”.

Catalunya acull les últimes obertures aquest 2022
El mateix dia 21 de desembre, Aldi també inaugurarà una nova botiga a Barcelona, al carrer de Milà i Fontanals. Seran les últimes obertures que la companyia alemanya farà a l’Estat aquest 2022. D’aquesta manera, la cadena de supermercats arribarà als 57 establiments a la província de Barcelona i als 85 a Catalunya, la primera comunitat amb més supermercats Aldi d’Espanya, darrere d’Andalusia.

Un any d’expansió amb quatre botigues més al desembre
La inauguració a Olesa forma part d’un pla d’expansió amb la incorporació de més de 40 botigues noves aquest any. El mes de novembre la Aldi va fer 12 noves obertures, entre les quals una és a Catalunya, a la Ronda Guinardó, 28, de Barcelona. I aquest desembre inclou les 2 catalanes, el canvi d’ubicació a Alacant i una de nova a Torremolinos. En total, tancarà el 2022 amb més de 390 botigues a Espanya i més de 6.000 empleats, amb el compromís de continuar creixent en un futur i generant ocupació estable, destaquen.

L’any 2002 és l’entrada d’Aldi a Espanya i és una de les principals cadenes de supermercats d’Espanya. El 2010 va obrir el centre logístic a Masquefa. Des de la cadena d’alimentació també expliquen que el seu model de negoci està basat en el descompte. Orienta la seva activitat a oferir productes d’alta qualitat al millor preu, que obté comprant als millors proveïdors locals, estatals i internacionals, i mitjançant les seves marques pròpies, com El Mercado, El Horno, Special, LaTabla, Esselt, Milsani, GutBio, Biocura o Mildeen, entre altres.

El grup d’empreses Aldi Nord és una de les cadenes d’alimentació més importants del món. El discounter, assenyalen, centra tots els seus esforços a oferir productes bàsics de qualitat al millor preu a clients de nou països europeus. La clau de l’èxit continuat del grup són els seus més de 86.000 col·laboradors i col·laboradores de Bèlgica, Dinamarca, França, Alemanya, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal i Espanya.

Fotografies: El nou centre Aldi Olesa en construcció, aquesta setmana [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Economia, Olesa de Montserrat