• Dijous, 25 abril 2024
Gelida - La Bustia - Funimetrada 1

Alejandro Rodríguez i Blanca Cusiné guanyen la 31a Funimetrada de Ràdio Gelida

Per 27 d'agost de 2019 a les 18:00 0 1069 Visites

Enguany hi van participar 87 corredors en l’única cursa atlètica al món que corre contra un funicular

Alejandro Rodríguez i Blanca Cusiné van ser els guanyadors de la 31a edició de la Funimetrada de Ràdio Gelida. És l’única cursa atlètica al món que corre contra un funicular. Enguany hi van participar 87 corredors en aquesta particular prova organitzada per Ràdio Gelida. Amb una distància de 1.545 metres i un desnivell de pujada de 101 metres, l’objectiu és arribar a l’estació superior abans que ho faci el Funi de Gelida.

En la categoria general masculina els tres primers classificats van ser Alejandro Rodríguez (Gelida), Arnau Monzonís (Gelida) i Rafael Borràs. En la categoria general femenina, Blanca Cusiné, va ser primera; María Jesús Rodríguez, segona i Aina Sos, tercera.

Fotografia: Els guanyadors de la Funimetrada d’enguany, sobre el podi [Josep Maria Buch]