Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia Alex Torras Gelida (1)

Àlex Torras, cap de llista de Junts a Gelida

Per 27 de gener de 2023 a les 18:00 0 970 Visites

Ha estat presentat en un acte al Centre d’Interpretació del Funicular amb Jordi Turull, secretari general de la formació

Àlex Torras ha estat escollit candidat de Junts de Gelida per segona vegada a les eleccions municipals. L’any 2019 es va quedar a molt pocs vots d’entrar a l’Ajuntament i actualment, el partit no té representació.

El cap de llista ha estat presentat en un acte a l’aula de Promoció Econòmica del Centre d’Interpretació del Funicular el dissabte 21 de febrer. Presentat per Eva Guitart i Pau Tetas, ha comptat amb la presència de Jordi Turull, actual secretari general de Junts, davant d’una vuitantena de persones.

Torras, de 50 anys, és empresari en el sector de les TIC. És un destacat activista social a Gelida en agrupacions com la Belarús. També en els grups de suport a la gent gran arrel del confinament. A més, té una activa participació en promoció d’entitats esportives. Ha estat membre de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

En el seu parlament, Torras ha destacat que tot i que Junts no està al consistori, ha engegat actuacions significatives per al municipi com el Projecte del Riu o el Projecte ‘Àgora’. També ha destacat que han treballat en la necessitat d’un centre de dia per a la gent gran, espais pels joves i més zones esportives. Per últim, ha parlat de la feina per solucionar l’estat de carrers, barris, urbanitzacions i problemes d’aparcament i mobilitat pel centre.

Per la seva banda, Turull ha alabat el tarannà de Torras i el que serà el seu lema de campanya, ‘Gelida o Gelida’.

Fotografia: Àlex Torras i acte de presentació del candidat a Gelida [Junts]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Gelida, Política