Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia accident multiple 8 agost 2023 B224 Masquefa 1

Ampliació: Nou accident múltiple amb un ferit crític i un lleu en el mateix punt negre de la B-224

Per 9 d'agost de 2023 a les 7:00 0 2724 Visites

S’han vist implicats un tràiler, un camió petit i un turisme en el punt quilomètric 15 d’entrada a Masquefa

 

Ampliació:

La Policia Local de Masquefa informa que l’accident es va produir a les 10.36h i que “el camió de repartiment no va fer l’stop per incorporar-se per l’accés a Masquefa i el tràiler que anava direcció Piera el va envestir”.

Notícia:

Un altre accident múltiple amb ferits entre tres vehicles en menys de 15 dies en el mateix punt negre de la carretera B-224 a Masquefa.

El sinistre ha deixat un home ferit crític i una dona ferida lleu. Ha estat aquest dimarts al matí en el punt quilomètric 15 en la intersecció d’entrada a la població.

S’han vist implicats tres vehicles: un tràiler i un camió petit, que de retruc ha rebut una topada un turisme.

El ferit crític és el conductor del camió petit, que ha estat traslladat en helicòpter medicalitzat a l’Hospital de Bellvitge. L’home continua amb vida, segons informació facilitada a La Bústia.

La ferida lleu ha estat traslladada al CUAP de Sant Andreu.

Han intervingut, els Bombers amb 2 dotacions que han excarcerat el conductor del camió petit que havia quedat atrapat. El SEM ha activat 3 ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat. A més de Mossos i la Policia Local de Masquefa.


Els últims accidents

A finals de juliol va ser l’últim accident en el mateix punt quilomètric 15 de la B-224 amb tres ferits.

D’altra banda, el divendres 4 d’agost en el quilòmetre 6,4 de la BV-2241 a Masquefa la indisposició d’un conductor va provocar un accident.

Els Bombers van excarcerat l’home que va quedar atrapat dins del cotxe i va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital de Martorell, segons informa la Policia Local de Masquefa.

A Esparreguera, el diumenge 6 d’agost amb avís a 20.04h al camí de Can Fosalba es va produir un accident d’un motorista que va ser traslladat amb helicòpter a un Hospital, informen Bombers.

Fotografies: Accident [Policia Local de Masquefa] / Vista aèria de la zona de l’accident de la B-224 de Masquefa d’aquest dimarts [Trànsit]

Print Friendly, PDF & Email