Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
La Bustia Anna Roig

Anna Roig publica ‘Aportar bellesa al món’ i arrenca la gira

Per 27 d'abril de 2023 a les 7:00 0 275 Visites

La professora de l’Escola de Música de Martorell s’ha inspirat en aquest espai per escriure el single del disc

Anna Roig, professora de l’Escola de Música de Martorell, ha publicat ‘Aportar bellesa al món’ (Satélite K), el seu darrer disc. A més, la cantautora de Sant Sadurní ha arrencat la gira el 26 de març a Vilafranca del Penedès. També ha fet parada a Girona, Vilanova i la Geltrú i Barcelona. Pròximament estarà a Amposta (7 de maig) i Calella (7 de juliol).

L’artista ha explicat que el nou disc presenta diverses diferències respecte a l’anterior: “És molt més acústic, una mica menys produït a nivell de so, més natural, amb instruments més acústics, un punt jazzístic però més experimental”.

El disc tracta “temàtiques més introspectives, de reflexions que he fet durant tot aquest temps. Cançons més reflexives, de què passa amb la vida i què n’hem de fer”.

El single del disc, ‘Una abraçada de mare’, té relació amb l’Escola de Municipal de Música de Martorell, ja que Roig el va començar a escriure quan feia tallers per a nadons l’any 2017: “Veia les abraçades de les mares i vaig començar a reflexionar sobre la seva importància en els primers anys de vida, i que els infants se sentin acompanyats i protegits”.

Fotografia: Anna Roig a Vilafranca del Penedès [Anna Roig]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell