Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Star Mamas Anna Tobella

Anna Tobella s’estrena amb el grup Star Mamas

Per 27 de novembre de 2023 a les 12:00 0 469 Visites

La martorellenca s’ha endinsat en un projecte de versions dels clàssics del pop a tres veus

La mezzosoprano martorellenca Anna Tobella s’ha endinsat en un nou projecte musical que rep per nom Star Mamas. Es tracta d’un grup que fa versions dels grans clàssics del pop a tres veus femenines a cappella amb base rítmica. Aquest dissabte 25 de novembre han iniciat la gira de concerts a Arbeca, a l’Auditori Abadia.

Tobella ha explicat que el projecte “surt d’una il·lusió que tenia de tota la vida, que en aquest cas es tractava de fer una cosa molt diferent del que estic acostumada a fer habitualment. Jo em dedico exclusivament a la música clàssica. En aquest cas, Star Mamas és música pop”.

Formen part del grup tres dones i una bateria que marca una base rítmica molt sòlida, però la part melòdica consta només de les tres veus. “La primera veu és Anna Farrés, a la segona hi són Mariona Pallach i Maria Melnychyn, jo, Anna Tobella, a la veu 3, i a la bateria Roger Estruch“, explica la martorellenca.

Després del concert a Arbeca, les pròximes dates previstes són el 29 de novembre a la sala Razzmataz de Barcelona, el 2 de desembre a l’espai Milnotes de Granollers, i el 3 a la Nova Jazzcava de Terrassa. Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Sobre actuar a Martorell, Tobella ha dit que “ja estan les converses en marxa i s’espera poder quadrar dates amb l’Ajuntament, que ja els hi he presentat les dues actuacions. La gent es mereix que hi anem, tenim moltes ganes d’anar al meu municipi a fer aquesta actuació i que tothom s’ho passi bé”.

Fotografia: S’estrena el grup Star Mamas amb la martorellenca Anna Tobella [Star Mamas]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell