Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
Esparreguera - La Bustia - Auriafil

Àuriafil d’Esparreguera rep el certificat del sistema de gestió ambiental europeu EMAS

Per 4 de novembre de 2019 a les 18:00 0 738 Visites

Proporciona ocupació a persones amb discapacitat i treballen en serveis de manteniment

L’empresa Àuriafil, amb seu a Esparreguera, ha rebut el certificat del sistema de gestió ambiental europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) que atorga el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. És la novena empresa catalana que ha implantat l’EMAS aquest 2019.

Àuriafil proporciona ocupació a persones amb discapacitat desenvolupant activitats en serveis de manteniment de parcs i jardins de neteja, de manteniment de mobiliari urbà i manipulació industrial. La política ambiental del grup Àuria, del que forma part, basa els seus objectius de millora en potenciar l’estalvi de recursos i la protecció del medi ambient en el marc de l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

A més, l’empresa d’Esparreguera té experiència en la implantació de sistemes de gestió ambiental. L’EMAS és una eina d’ús voluntari disponible per a qualsevol organització que operi en algun sector econòmic dins o fora de la Unió Europea i que vulgui asumir una responsabilitat ambiental i econòmica.

Fotografia: El grup Àuria format per de l’empresa Àuriafil [Àuria]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esparreguera