Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Bru Borni amics biblioteca Sant Esteve 30 novembre 2022

Bru Borni actua a la Biblioteca de Sant Esteve

Per 29 de novembre de 2022 a les 12:00 0 828 Visites

El concert és de petit format i entre amics

Actualització, 1 de desembre de 2022

El sesrovirenc Bru Borni i els seus amics van actuar a la Biblioteca de Sant Esteve en una audició original. A la fotografia de portada, d’esquerra a dreta, Pau Sastre, Miquel Casals, Bru Borni (darrera que no surt a la foto, Ricard Eslava), Dani Alba i Emili Gaya.

Notícia del 29 de novembre de 2022

La Biblioteca Municipal de Sant Esteve acull aquest dimecres a les 19h un concert de petit format amb l’actuació de Bru Borni. Estarà acompanyat per Daniel Arba a la percussió, Aura Porta a la flauta, Miquel Casals al piano i Ricard Eslava a la guitarra. L’actuació musical també comptarà amb la participació especial dels artistes locals Pau Sastre i Emili Gaya.

Bru Borni, impulsor i organitzador de l’audició, ha explicat que pensen “que agradarà a la gent que assisteixi. Està fet amb molta estima i pretén donar visibilitat als músics locals i de la comarca. Donarem una mica de color musical a la biblioteca, com ja s’ha fet en altres ocasions. La intenció és fer un cicle de música a la biblioteca que ens faci gaudir amb els músics de proximitat”.

Alguns dels temes que sonaran són de jazz, cançons d’autor o poemes musicats: ‘Petita cançó d’amor’ (Bru Borni), ‘The shadow of your smile’, ‘Bésame mucho’, ‘Alfonsina y el mar’, ‘Pare’, ‘Vencidos’, ‘El lagarto está llorando’ o ‘Libertango’.

Fotografia: Bru Borni [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: