Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
labustia tres tobms

Cap de setmana amb activitats de tot tipus!

Per 1 de febrer de 2019 a les 17:00 0 804 Visites

Tres Tombs, teatre, música, monòlegs, sardanes i altres propostes

Martorell aquest cap de setmana compta amb una nova sessió de Monoloaddictes, amb Javi Sancho ‘Del deporte también se sale‘ aquest divendres a les 22:30h al Centre Cultural. El dissabte s’ha organitzat una sortida d’iniciació de l’AEM a les ermites de Cardó, Miravet i Coves Meravelles. El diumenge s’ha preparat la Festa d’Hivern al Progrés a les 11 del matí.

Olesa celebra les Festes de Sant Antoni Abat. L’Esbart Olesà és l’entitat que abandera la festa i oferirà balls el dissabte al migdia en el mercat medieval. La jornada central serà el diumenge amb l’habitual esmorzar del traginer i els Tres Tombs. Es preveu la participació d’una cinquantena de genets i carruatges i la benedicció serà a les 12 del migdia la plaça de la Sardana. El diumenge a la tarda també s’ha convocat el VI Aplec d’Hivern amb les cobles Vila d’Olesa i Ciutat de Cornellà a la UEC a les 17h.

Esparreguera compta amb una nova representació del Concurs de Teatre del Patronat Parroquial amb l’obra ‘Deixeu-me un tenor’ de la cia Amics de les Arts, de Terrassa el diumenge a les 6 de la tarda. També s’ha programat el concert a càrrec del Quartet Altimira format per 2 violins Maria Florea i Luis Peña, viola David Andújar i violoncel Mariona Tuset, a l’Auditori de l’Escola El Puig el diumenge a les 7 de la tarda.

A Sant Esteve s’ha organitzat una xerrada el divendres titulada ‘VitaminaD, moda o necessitat’ a les 19h a la biblioteca. Pel diumenge es proposa una sortida matinal per les ermites de Montserrat a partir de les 8 del matí.

A Gelida, el Teatre Fòrum convida als espectadors a debatre i reflexionar sobre les actituds i estereotips envers el fet migratori i la diversitat a càrrec de La Xixa Teatre a les 18h al Centre Cultural.

Print Friendly, PDF & Email