Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia Carreras Grupo Logistico a Masquefa (1)

Carreras Grupo Logístico aposta per la transformació sostenible a Masquefa

Per 3 de maig de 2023 a les 12:00 0 353 Visites

L’empresa instal·la un centre de producció d’hidrogen per a subministrar energia verda als seus processos logístics

Carreras Grupo Logístico ha apostat per Masquefa per instal·lar a la seva nau ubicada a Can Bonastre un centre de producció d’hidrogen per a subministrar energia verda als seus processos logístics i de transports.

En un acte celebrat a finals de març, l’empresa ha donat a conèixer les seves instal·lacions i ha presentat el projecte de transformació sostenible de la flota de transport i de la maquinària. L’objectiu d’aquest pla és contribuir a la reducció d’emissions de CO2 durant els seus projectes logístics.

L’alcalde Xavier Boquete ha explicat que la implementació de Carreras Grupo Logístico a Can Bonastre “ens ha permès al llarg dels darrers anys reforçar l’estructura productiva de Masquefa, afavorint l’activitat econòmica del municipi i del conjunt del territori i consolidant el sector logística a la zona”.

El regidor de Planejament Urbanística, Daniel Gutiérrez, ha comentat que “valorem de manera molt positiva la innovació i l’adaptació que està fent Carreras. És molt important que grans empreses com aquesta apostin per la sostenibilitat en el sector de la logística, i que això es faci des de Masquefa”.

Carreras Grupo Logístico és líder en el sector d’emmagatzematge i transport nacional i internacional de mercaderies. Actualment, unes 270 persones treballen al magatzem de l’empresa a Masquefa.

Fotografies: Carreras Grupo Logístico instal·la un centre de producció d’hidrogen a la nau ubicada a Masquefa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Masquefa