Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La bustia Castellvi Festa Major 2020

Castellví gaudirà d’una Festa Major confinada i alternativa

Per 27 de maig de 2020 a les 7:00 0 858 Visites

Se celebrarà els pròxims 29, 30 i 31 de maig i cadascú ho farà des de casa seva

L’Ajuntament de Castellví ha decidit posposar la Festa Major del municipi al mes de setembre a causa de la crisi sanitària per la covid-19. No obstant, un grup de veïns i veïnes s’ha organitzat per poder fer una celebració diferent els pròxims dies 29, 30 i 31 de maig, tal com estava previst.

Gràcies a la col·laboració dels vilatans han creat un programa d’actes perquè cadascú gaudeixi de la festa des del seu balcó i sense posar en risc la salut de la població.

El divendres dia 29 a partir de les 21h es donarà el tret de sortida d’aquesta Festa Major confinada amb el típic pregó i el sopar de germanor des del balcó.

El dissabte al matí, els veïns i veïnes de Castellví tindran l’oportunitat de seguir una classe de Zumba amb Carme Vea, explicaran les seves vivències durant el confinament i faran el vermut amb músics locals. A la tarda se celebrarà un torneig de FIFA2020, un Room Escape i es farà la presentació del Lipdub elaborat pels vilatans. Per tancar el dia gaudiran d’una sessió de música amb DJ Confinat i Pablo Picón.

Diumenge dia 31 també hi haurà activitats confinades com tallers de cuina, les semifinals i final del Torneig FIFA2020, una sessió de contacontes, activitats de Pilates i un bingo solidari amb premis. Per acomiadar la Festa Major, s’anima al veïnat a il·luminar Castellví des dels balcons amb bengales o llanternes a partir de les 21.30h.

Totes les activitats es podran seguir en directe a través de les xarxes socials Instagram i Facebook, des d’una web creada per l’ocasió i pel canal de Youtube. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que segueixi viu l’esperit de la Festa Major de Castellví. Per aquest motiu, les activitats són aptes per a tots els públics.

Fotografia: Celebració de la Festa Major de Castellví l’any passat [Ajuntament]

 

Print Friendly, PDF & Email