Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
La Bustia inauguracio Centre Social i piscina Castellvi (3)

Castellví torna a tenir piscina després de més d’una dècada

Per 11 de juliol de 2023 a les 7:00 0 675 Visites

L’equipament i el Casal Social han obert a la població i han estat inaugurats el divendres 7 de juliol

Més d’una dècada després, Castellví torna a tenir piscina d’estiu. I ho fa conjuntament amb el Centre Social.

L’acte d’inauguració dels dos nous equipaments s’ha celebrat el divendres 7 de juliol amb la descoberta de la placa commemorativa per part de l’alcalde Adrià Camino i l’exalcalde i actual regidor, Joan Carles Almirall. Han assistit també la resta de regidors de l’Ajuntament i la jutgessa de pau.

Situats a l’antiga escola de la població, el Centre Social ocupa l’edifici, i la piscina el que va ser el pati, a l’avinguda Mare de Déu de Montserrat, número 29. L’horari d’obertura és cada dia d’11 a 20h. La piscina té un vas gran i un altre d’infantil, espai de gespa artificial i un servei de restauració amb un horari més ampli.

Per accedir a la piscina s’ha de passar a través del Centre Social, un espai polivalent que acollirà diferents activitats a partir del setembre. L’espai també té una sala polivalent per a reunions, conferències, trobades d’entitats i col·lectius i activitats de lleure.

En el seu parlament, l’alcalde Adrià Camino ha destacat “el fet de poder tornar a tenir piscina després de tants anys” i va animar tothom “a gaudir del nou l’espai i a visitar les instal·lacions”.

La transformació del recinte de l’escola vella en Centre Social i de la piscina d’estiu va començar fa uns anys i s’ha executat per fases. Els treballs s’han finançat amb subvencions de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, amb fons propis de l’Ajuntament provinents del romanent de tresoreria i amb un crèdit sense interessos que l’Ajuntament ha demanat a la Diputació.

Encara queda pendent completar la reurbanització de l’accés rodat per entrada de vehicles de manteniment i subministraments del bar. També actuacions en jardineria i tanques, la instal·lació de les taules de pícnic i tennis de taula i la col·locació d’enllumenat.

Fotografies: Inauguració de la piscina d’estiu i el Centre Social de Castellví [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: