Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
Labustia, piscina castellvi

Castellví vol transformar l’escola vella en piscina i centre social

Per 12 de febrer de 2019 a les 17:00 0 743 Visites

L’espai d’equipaments del camí de Ca n’Abat podria ser una altre possibilitat per als nous serveis

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha encarregat la redacció del projecte per a la transformació en centre social amb piscina l’espai de l’escola vella, situat a la part baixa de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat. El document valorarà també l’espai d’equipaments del camí de ca n’Abat, malgrat que per a l’equip de govern l’opció prioritària continua essent la del nucli antic, a l’àmbit de l’escola vella.

El primer objectiu del document que s’ha encarregat és poder saber el cost aproximat de les obres de construcció del nou equipament. El segon, tenir el projecte amb el qual tirar endavant l’actuació en el moment que l’Ajuntament disposi dels recursos necessaris per fer les obres.

El cost de la redacció del projecte per transformar l’escola vella en centre social amb piscina és de 8.800 euros més IVA, finançats amb el pressupost del 2018. Aquest 2019, ja hi ha previstes un seguit d’actuacions per a la millora del recinte en àmbits com els accessos i les instal·lacions de cara a la seva adequació com a futur centre social.

Arran d’un projecte presentat per l’Ajuntament a la Diputació de Barcelona, el municipi rebrà enguany gairebé 49.500 euros per a millores en aquest espai. Aquestes actuacions inclouran temes com l’accessibilitat per a persones amb problemes de mobilitat, l’adequació de les instal·lacions de baixa tensió i les instal·lacions de climatització.

L’Ajuntament haurà de fer front al 10% del cost total d’aquesta intervenció (uns 5.000 euros). El total de despesa prevista en aquesta obra per iniciar l’adequació de l’escola vella puja fins a pràcticament 55.000 euros.

 

Print Friendly, PDF & Email