Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia portada 156 gener febrer 2022

Chanel, Pol i Rosalía, els artistes musicals del moment a la portada de La Bústia

Per 4 de febrer de 2022 a les 7:00 0 1174 Visites

En la primera edició de l’any també destaquem dos actors amateurs i quatre restaurants de la zona

En la primera edició de La Bústia de l’any 2022, reconeixem el talent local. En el panorama artístic i musical destaquem l’olesana Chanel Terrero, que representarà Espanya al festival d’Eurovisió. Més enllà de les polèmiques del Benidorm Fest, la seva actuació i el seu currículum l’avalen. Com el ballarí de Collbató Pol Soto que, si tot va bé, l’acompanyarà a Torí, Itàlia.

També és protagonista la sesrovirenca Rosalía Vila, que anuncia el seu nou disc per etapes. Ja ha presentat la portada de ‘Motomami’, que encara no té data de llançament, però serà aquest any.

Pel que fa a actors amateurs, hem conegut a través de TV3 Alecs Guixà d’Esparreguera i Didac Salabert d’Olesa. En l’àmbit gastronòmic, 4 restaurants d’estils diferents de Castellví, Collbató, Esparreguera i Sant Esteve també han concursat a TV3.

En aquesta ocasió, l’Eva Fernández dibuixa a la Chanel i el Pol celebrant la victòria al Benidorm Fest. La Vinyeta del Peregrina està dedicada a les mesures i canvis de protocols per una pandèmia que provoca problemes, com els de salut mental.

A més, es poden llegir les notícies més destacades de societat, successos, política, esports i política. El contingut de la majoria de seccions es pot ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 45.000 exemplars (42.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Portada de la primera edició de La Bústia del 2022.

Print Friendly, PDF & Email