Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia pont pas soterrat avinguda centenari Amadeu Vives Collbato

Collbató aprova una modificació de crèdit

Per 4 d'octubre de 2021 a les 12:00 0 794 Visites

Destina més de 89.000 euros a inversions i millores

L’Ajuntament de Collbató ha aprovat una modificació de crèdit del pressupost municipal en el darrer ple del 27 de setembre amb la intenció de fer front a diverses inversions pel municipi. La suma total d’aquesta acció és de 89.108,69 euros.

Una de les inversions és la millora de l’accessibilitat i la seguretat per a vianants en el pas soterrat de l’A2 a l’avinguda del Centenari d’Amadeu Vives i l’avinguda Montserrat de Collbató, al costat del centre comercial.

També la reparació de diferents reixes en vials municipals del Passeig la fumada i l’Avinguda Centenari Amadeu Vives i la rehabilitació del bar de la piscina per posar-lo de nou en funcionament.

Per últim, estan previstes millores al Casinet i casal de cultura, concretament la compra de material informàtic per al casal i la reforma de l’entrada i els lavabos del Casinet.

El finançament d’aquesta modificació de crèdit s’efectuarà per mitjà d’un canvi de destinació de recursos procedents d’operacions de crèdit no consumits en la seva finalitat inicialment afectada.

Fotografia: Una de les inversions és la millora de l’accessibilitat i la seguretat per a vianants del pas soterrat al costat del centre comercial de Collbató [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Collbató, Economia, Política