Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Salnitrada Collbato 2018

Collbató celebra la Festa Major

Per 2 de setembre de 2021 a les 7:00 0 1653 Visites

Comença aquest dijous 16 i fins al 19 de setembre

Actualització, 16 de setembre

Amb motiu de la previsió meteorològica de pluja, la cantada d’Havaneres amb La Guingueta es trasllada al Casinet a les 19 h.

La Festa Major de Collbató d’enguany té lloc del 16 al 19 de setembre. Les activitats són amb reserva prèvia de les entrades, ja que l’aforament és limitat. La reserva es pot fer presencialment al Casal de Cultura (de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20.30h) o online a través de Vivetix.

De la programació destaquen els concerts de nit amb Buhos, Lildami, Marcel i Júlia i la Dalton Bang, la música amb El Pot Petit o el músic local Lles, els espectacles teatrals, la plantada de gegants, les tradicionals havaneres, l’home orquestra d’en Peyu i els campionats esportius.

El pregó a càrrec de l’actriu Agnès Busquets serà divendres a les 19.30h a la Plaça de l’Era (Casc Antic). A més, enguany torna la Salnitrada, adaptada a les mesures covid-19 actuals, i la Colla Infantil dels Diables Salnitrats tindrà el seu moment amb la Carretillada.

Hi haurà actes amb reserva d’entrada gratuïtes i d’altres de pagament simbòlic d’un euro que es destinarà a la Marató de TV3.

Aquí es pot consultar el programa complet de la Festa Major de Collbató.

Fotografia: La Salnitrada l’any 2018 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Collbató, Cultura