Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia concert Amadeu Vives

Collbató celebra una edició més del Festival Amadeu Vives

Per 9 de novembre de 2023 a les 12:00 0 310 Visites

Se celebra el cap de setmana del 18 i 19 de novembre s’han programat un taller, una ruta i un concert de veu i piano

La setena edició del Festival Amadeu Vives tindrà lloc el 18 i 19 de novembre a Collbató. La proposta té com a objectiu recordar la vida i l’obra del compositor collbatoní, una de les figures més rellevants de la cultura catalana de finals del segle IXI i principis del XX.

Les activitats començaran el dissabte amb el taller col·laboratiu ‘Teixir-Dos’ dedicat a conèixer l’ofici de les teixidores, tal com canta la Balanguera d’Amadeu Vives. La proposta es farà a les 11h a la Biblioteca Sibil·la Durfort, és gratuïta i familiar.

A les 12h des del Casal de Cultura, hi ha programada una ruta pel nucli històric de Collbató.

El diumenge es tancarà l’edició d’enguany amb un concert de veu i piano a l’església de Sant Corneli, a partir de les 18h. Anirà a càrrec dels intèrprets Marcelo Musijowski (piano), Maria Borràs (soprano) i Adrià Mas (tenor).

El Festival l’organitza la regidoria de Cultura i compta amb el suport del Patronat de la Muntanya de Montserrat, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i amb la col·laboració de l’Associació Amics de l’Orgue.

Fotografia: Concert amb Maria Borràs i Marcelo Musijowski, i la col·laboració d’Amics de l’Orgue, en el Festival Amadeu Vives l’any 2021 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Collbató, Cultura