Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia Edifici Atrium La Sinia Martorell 1

Comença el procés per accedir als 130 pisos de l’edifici Àtrium de La Sínia de Martorell

Per 27 de setembre de 2023 a les 7:00 0 596 Visites

S’han publicat les bases de la convocatòria per a l’adjudicació dels pisos amb protecció oficial de lloguer

La Generalitat de Catalunya ha publicat les bases de la convocatòria per a l’adjudicació de 130 habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer de l’edifici Àtrium del barri de La Sínia de Martorell.

Dins dels 2 dies hàbils següents a la publicació de les bases, l’Ajuntament publicarà a la seva pàgina web la relació provisional de persones amb dret a participar en el procés de selecció.

Les persones interessades tindran 10 dies hàbils per presentar al·legacions i després, transcorregut aquest termini, s’aprovarà la relació de les persones amb el dret de participar en el procés d’adjudicació d’un dels 130 habitatges.

Els pisos s’adjudicaran per l’ordre determinat en el sorteig públic que tindrà lloc el 19 d’octubre a la sala de plens de l’Ajuntament.

Els habitatges tenen 1, 2, 3 i 4 dormitoris de 55 m2 a 90 m2, a més d’una terrassa, pati o balcó i una plaça d’aparcament i traster inclosos en el preu del lloguer. Els preus oscil·laran des dels 480 euros depenent dels metres quadrats de cada habitatge.

Fotografia: L’edifici Àtrium de La Sínia [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat