Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia eleccions municipals candidats Olesa 2019

Comença la campanya electoral de les municipals a Olesa

Per 10 de maig de 2019 a les 16:00 0 1320 Visites

La Bústia ha reunit els 9 candidats a l’alcaldia d’Olesa en una fotografia conjunta

A la imatge, d’esquerra a dreta, José María Paniello (Cs), José Francisco Ramírez (PP), Xavier Aiguadé (Junts), Martí Fortuny (ERC), Miquel Riera (Bloc), Fernando Vicente (PSC), Samuel Rodríguez (Movem), Pablo Daglio (Som Alternativa), Marc Serradó (CUP).

Només un candidat repeteix respecte a les eleccions de 2015, José Francisco Ramírez del PP. La resta s’estrenen al capdavant dels seus partits. En aquests comicis es presenten tres partits nous: Ciutadans, la Candidatura d’Unitat Popular i Som Alternativa Front Municipalista.

Els reptes de les eleccions a Olesa seran si el Bloc Olesà conservarà la majoria absoluta o uns resultats suficients per governar en solitari. En tot cas, revalidar l’alcaldia que ostenta l’actual formació des de l’any 2011.

ERC vol seguir en el segon lloc, com fa 4 anys, però tots els partits estan molt igualats segons les passades eleccions, PSC, Junts i Movem, i la gran incògnita serà com influirà en el nou escenari de la política olesana la participació dels tres partits que es presenten per primera vegada, Cs, CUP i SAFM, un rècord de candidatures en el municipi.

I tot plegat, com afectaran les eleccions generals i la situació política i social del moment pel 26 de maig.

Actualment, el Bloc Olesà governa amb 12 regidors, per nombre de vots el 2015 li segueix ERC amb 2 regidors, PSC 2, CiU 2 (ara Junts), Movem 2 i PP 1. Les llistes es van publicar fa unes setmanes.

D’altra banda, Olesa Ràdio (90.1 FM) organitza el debat electoral amb els caps de llista el dimarts 21 de maig a les 19h, a la Casa de Cultura.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: