Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
la bustia festa major esparreguera

Comença la Festa Major d’Esparreguera

Per 11 de juliol de 2019 a les 17:00 0 1051 Visites

5 dies plens d’actes i activitats per a totes les edats

De l’11 al 15 de juliol se celebra la Festa Major d’Esparreguera. Comença aquest dijous amb dues cercaviles, la inauguració de La Barraka, el concert de la Banda de Música i al vespre concert amb Sittar Green. El divendres al vespre arriba La Llagastada amb el Cercagallines i es presenta la cantata Carmina Burana a La Passió i en paral·lel, diversos balls a les places.

El dissabte a la tarda diada castellera, 27a Trobada de Gegants, cercavila d’en Llagasta i a la nit correfoc. Tot seguit a les places, dj, 80 & 90 i diversos concerts fins a la matinada. La jornada de diumenge, al migdia espectacular cercavila, a la tarda ballada de sardanes, trobada bastonera, concert amb l’orquestra Maravella i a la nit l’Ensierru, per acabar la vetllada amb concerts dels grups NingunoAserraderoversions amb els Dalton Bang, Necrosis Social, Birra Lliure, i dj’s.

La darrera jornada, el dilluns, es presenta la cercavila infantil, sardanes, coixinada, correfoc infantil a confirmar, castell de focs i cloenda amb la Salseta del Poble Sec.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Esparreguera