Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia La Sinia Martorell

Comença la segona fase d’inscripció per a habitatges de protecció oficial a La Sínia de Martorell

Per 30 de juny de 2023 a les 7:00 0 1080 Visites

Queda oberta la tramitació per als 130 habitatges de lloguer a l’edifici Àtrium, i aquest estiu el nou barri començarà a rebre els primers veïns com a propietaris adjudicats l’any 2021 als 130 habitatges de compravenda de l’Àgora

El procés per a l’adjudicació de la segona fase d’habitatges de protecció oficial, en aquest cas de lloguer, al nou barri de La Sínia de Martorell ja ha començat. Es tracta dels 130 habitatges de l’edifici Àtrium, que s’afegeixen als 130 pisos de compravenda que es van adjudicar l’any 2021 a l’edifici Àgora i que els seus propietaris ja podran començar a viure-hi aquest estiu. Ho ha avançat l’alcalde Xavier Fonollosa aquest dijous.

En total són 260 habitatges de protecció oficial impulsats per l’Ajuntament de Martorell. Encara quedarà una tercera fase de 70 habitatges en un barri que es preveu la construcció total de 1.100 habitatges, entre protecció oficial, assequible i de mercat lliure.

Fins al 3 de setembre de 2023 es pot tramitar la inscripció online de sol·licitants d’habitatge amb protecció oficial a través d’aquest enllaç. També es podrà fer de manera presencial entre el 3 de juliol i l’1 de setembre a l’oficina d’informació registra Espai La Sínia, situada a la planta baixa de l’Ajuntament.

Les característiques dels habitatges són les següents: d’1 a 4 habitacions, espais exteriors amplis, plaça d’aparcament i traster i certificació energètica. El lloguer mensual aproximat és d’entre 480 i 790 euros.

Un cop finalitzi aquest termini, es faran públics els requisits específics per optar pel sorteig de l’adjudicació dels 130 habitatges. Els requisits prioritzaran els ciutadans de Martorell entre 18 i 40 anys i a les famílies amb menors a càrrec.

Aquesta segona fase arriba després que l’any 2021 s’adjudiquessin els 130 habitatges amb protecció oficial en règim de compravenda de l’edifici Àgora. Durant aquest estiu ja estaran a la disposició dels seus propietaris.

 

Fonollosa: “És una gran oportunitat”

L’alcalde Xavier Fonollosa explica que “el nou barri de La Sínia és una gran oportunitat per al nostre poble. Reforça el model social, econòmic i urbà que representa Martorell, fent que les polítiques d’habitatge donin resposta a les necessitats de les famílies. També per a l’emancipació dels joves i l’arrelament de famílies amb menors a càrrec”.

I ha afegit que “entre tots, seguim treballant per fomentar una societat cohesionada i fer de Martorell el poble que tots volem. Construint una societat més justa i més sostenible, junts avançarem”.

 

Més informació

Tota la informació del procés d’adjudicació de la segona promoció d’habitatges de protecció oficial del barri de La Sínia es pot consultar a través d’aquest enllaç.

Aquí es poden llegir totes les notícies publicades a La Bústia relacionades amb La Sínia.

Fotografia: Comença la segona fase d’habitatges de protecció oficial de lloguer de La Sínia de Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat